Kampreferat Herrer I

Dverg - Målløs 3-3 (1-0,2-2,0-1)

Forfatter Tom Erik


Vi starter kampen med å legge press på motstanderne og får betalt allerede etter 3 minutter da Fredrik setter ballen i mål etter en retur på Kaspers suser. Kun minutter senere blir vår danske venn spilt gjennom. Han venter ut keeper og setter ballen forbi og i .... tverrleggeren... Dette skulle vise seg å være slik marginene skulle være resten av kampen for lyntoget.
Vi har klart mest ball resten av perioden og ligger godt organisert defensivt. Dette fører til at vi har 7-8 store sjanser til før pause, men det blir med den ene scoringen. Målløs har også et par fete muligheter, men debutant Kim redder ethvert skuddforsøk.

2.periode er 40 sekunder gammel da et langt oppspill blir slått på direkten. Kim redder først med maska, men returen settes inn. Fem minutter senere får vi et frislag imot oss, setter 4 mann i muren og dekker mål + langt utenfor på den ene siden. Logisk nok, spiller da målløs ballen til andre siden og i åpent mål settes 1-2scoringen inn. Neste frislag i farlig posisjon er heldigvis vårt. Kai pirker til Martin og sistnevnte Zorrer flott inn utligningen. I neste bytt oppstår småkaos foran motstandermålet og Ole samt en målløsspiller går i bakken. Kampens gode dommer ser situasjonen og roper at de er like gode. Spillet fortsetter og Daniel setter ballen utagbart i kassa. Veldig fortjent at Daniel fikk score. Han jobber utrolig mye og er blitt en ressurs for klubben i sin debutsesong!
Like etter noteres Daniel i protokollen igjen, denne gangen får han 2 min i fryseboksen. Vi spiller flott boxplay og rir greit av undertallet.

3.periode og vi får sjansen i overtall. Der roter vi det skikkelig til og det står plutselig 3-3. Daniel får sitte i 2 nye minutter i selskap med en motspiller og vi skaper mer enn nok sjanser til å avgjøre. Bl.a. brenner vi et straffeslag. Men det vil seg ikke og mot slutten er det målløs som skaper et par farlige sjanser. Kim leverer flere redninger, men 30 sekunder før slutt spretter ballen mot det tomme målet. Henrik får heldigvis sparket ballen unna tiendeler før den hadde gått i mål.

Alt i alt en kamp hvor vi vil mye, men står litt mye på hælene.
Kim gjør en kjempe debut, Kai klarer seg bra etter operasjonen, men har mer å gå på når han er helt restituert. Kjetil og Henrik gjør en solid innsats, med litt smårusk. Martin og Fredrik jobber godt på centern. Ole, Tom-Erik og Kasper gjør også en god jobb, men får ikke ballen i mål. Daniel gjør en kjempejobb både offensivt og defensivt.

Uavgjort idag, seier neste kamp!?!

 

Dverg - Tigerstaden 6-2 (1-0,4-1,1-1)

Forfatter:Henrik

 Endelig skulle de kortvokste stille med to rekker igjen. Kun de langtidsskadde manglet. Undertegnede skjønte at dette ikke kom til å vare. Og helt riktig. Kvelden før kamp kommer det forfall fra Tommy, som er blitt syk. Ole tar utfordringen på strak arm og sier at kassa, den passer jeg! Med stor suksess også skulle det vise seg.
 
Allerede fra første bytt satte Dvergene standarene og tigrene ble løpende i mellom. Vi skaper sjanser på løpende bånd, men en god keeper-tiger hindrer scoring. Men etter snaue 13 minutter må selv han melde pass. Henrik ser at Mads står alene, tar frislaget raskt og serverer en silkepassning- hardt og i knehøyde. Mads klarer på merkelig vis å få kula(nei, ikke deg Tommy) under kontroll og de kortvokste jubler for dagens første scoring. Vi skaper sjanser også resten av perioden, uten å få uttelling. Bakover jobber de kortvokste sammen så de virker som kjemper! Og aller bakerst tar Ole seg av det lille som kommer.
 
2.periode skulle vise seg å bli årsbeste for vår del. Allerede etter 50 sekunder finner Kjetil den alltid løpende danske. Casper får kjempetreff, og i 300 km/t går ballen i mål via keepers maske. Og kun minutter senere er de to frampå igjen. Vi får frislag etter et herlig raid av Anders. Oppstillingen på frislaget er ikke optimal, og fra benken utbryter Kai: Hvordan skal vi score nå? Joda, bare for Kjetil å legge ballen over til Casper og vi er 3 mål foran. Midtveis i kampen får tigrene redusere, men vi setter dem fort på plass.
Tom-Erik fører ball, spiller Fredrik, sistnevnte er lur og skuddet går bak en dekket tiger. Så kommer kampens prestasjon. Kjetil serverer sin 3.assist for dagen. Daniel er iskald, han finter og finter og legger til slutt ballen iskaldt mellom keepers bein. Kampens prestasjon!!! Ikke lenge etter tar Henrik et løp fra backen. Dette ser Daniel med ryggen til og spiller en genial pasning. Desverre ender det ikke med scoring, men den var det Edwin-klasse over Daniel!!!
 
3.periode skulle bli et antiklimaks. Kampen er avgjort og de kortvokstes konsentrasjon er ikke der i samme grad.
Allikevel setter Fredrik inn 6-1, via et tigerben. Med kun 1 minutt igjen å spille leverer tigrenes keeper et kjempeutkast, og reduseringen er et faktum. Vi rekker å skape nok en sjanse, men Martins Zorro-forsøk går like utenfor.
 
En kjempekamp fra vår side. De kortvokste leverer virkelig varene og tigrene bli redusert til små pusekatter. Slik fortsetter vi resten av sesongen gutter!!!
 

Dverg - Nes 7-7 (1-2,1-1,5-4)

Forfatter:Henrik

 
På grunn av skader og andre forfall + at 2.laget også hadde kamp samtidig stilte vi kun med 1 innbytter til denne kampen. Vi manglet også keeper, men en halvskadet Kai stilte i buret.
Men de 7 dvergene som stilte var enige om å selge oss dyrt!
 
Vi får en flott start på kampen da Casper "the Dane" slår inn 1-0 etter et fint tverrsoverpass fra Martin. Vi spiller bra også videre. vi ofrer oss for hverandre og skaper mange gode muligheter. Etter 8 minutter gjør Keeper-Kai en flott redning, dessverre er en Nesing først på returen og det
står 1-1 på resultattavle.
Minuttet senere gjør Casper et av sine monsterløp(30 meter på 0,84 sekunder). Fra vårt synspunkt er han først på ballen, kolliderer så med en motspiller som faller inn i vantet. Dommerne ser det på en annen måte og vår danske sprinter får slappe av 5 minutter i fryseboksen. Undertallet rir vi greit unna, faktisk skaper vi flere sjanser en Nes i denne perioden. Med kun 1 minutt igjen til pause gjør Kai nok en fantomredning! Han blir dessverre litt for ivrig når han skal sette i gang en kontring og utkastet går rett til en Nesing og vi er et mål bak når vi går får å hvile.
Stemningen er fortsatt god i laget. Dette skal vi klare sammen!!
 
Midtveis i kampen glipper det i midlertidig igjen, og Nes leder nå 3-1. Like etter dette får vi sjansen i PP. Henrik lader kanonen, treffer vel ikke helt rent, så skuddet blir en perfekt pasning til Daniel som setter sitt første mål for klubben!!!
Så drar Mads ut det som er av motspillere og setter ballen i krysset, eller så trodde alle. Men den gang ei, en kjemperedning fra keeper og Mads kan ikke tro sine egne øyne!
Nå er de kortvokste slitne. Det er kun Svenske-Dvergen som orker å sette fart på føttene. Men med sekunder igjen å spille av perioden får Martin alle sjansers mor. Han får en flott pasning helt helt alene med keeper, men klarer på et merkelig vis å miste ballen. Martin skulle rette opp dette senere i kampen.
 
Dette så ut til å bli en målfattig kamp, som vanlig når de kortvokste er involvert... 3.periodens 12 siste minutter skulle derimot bli et fyrverkeri med 9 mål! Daniel spiller en herlig ball til Martin som står umarkert med ryggen til mål. Martin er iskald og løfter ballen i nettaket på backhand, og hele familien hans kan juble fra tribuneplass! Men de kortvokste skulle ikke være lenge i paradis. 40 sekunder senere og Nes leder igjen. Verre skulle det bli da vi måtte hente nok en ball ut av nettet kun 3 minutter senere. Nes tar timeout. Og det er en sliten gjeng kortvokste som samles rundt benken. Men duracell-svensken hadde ikke gitt opp. Spillet er så vidt i gang igjen da Daniel setter inn reduseringen etter pass fra Casper. nå går det fort, for 24 sekunder senere er Mads frampå og utligner!!!(5-5)
Dette resultatet står seg i nesten et helt minutt før Nes igjen er i føringen. Med tre minutter igjen å spille får Danske-dvergen 2 minutter for protest. det er vel ingen overdrivelse å si at de kortvokste ikke var helt enige i den avgjørelsen fra kampens ellers gode dommer! Nes utnytter overtallet og leder nå igjen med 2 mål.
Man skulle tro at de kortvokste nå var knekt, men nå var det så mye sinne som heldigvis fikk et positivt utløp. Adrenalinet sprutet ut fra dverg-ørene, og i et siste desperat forsøk tar vi ut mini-keeperen. Vi kjemper oss til en straffe, som Casper setter sikkert i mål!
Vi kjører på uten keeper og med 31 sekunder igjen å spille får Henrik kriget ballen fram til Mads. Sistnevnte treffer godt og vi har klart å komme tilbake og utligne nok en gang! Her må vi også passe på å gi skryt til dommerne som lot fordelen gå i stedet for å gi oss et frislag!
Med 5 sekunder igjen å spille får Mads på ny sjansen. Dessverre så sniker skuddet hans sitt seg milimetre over tverrliggeren.
 
Vi må allikevel si oss meget fornøyde med 1 poeng når vi kun stiller med 1 innbytter. Vil skryte av en fantastisk innsats og innstilling av de få tapre Dverger som stilte til dyst denne dagen!!!
 

 

Dverg - Nannestad 3-6 (1-2, 2-1, 0-3)

Forfatter:Kjetil 

 Dverg; Tommy, Kjetil, Henrik, Anders, Ole, Daniel, Casper, Fredrik, Martin, Mads

Det mest velfylte Dverg-laget hittil i år ble tatt skikkelig på senga mot er aggressivt Nannestad. De kortvokste var overhodet ikke med fra start, og bøndenes høye press medførte mange enkle feil og rare valg fra hjemmelagets side. Før man får summet seg står det 0-2 på lystavla. Etter 13 minutter får hjemmelaget muligheten i 5 mot 4 spill, og det velsmurte powerplaymaskineriet bruker bare et halvt minutt på å omsette overtall i scoring. Kjetil setter inn et frislag fra kort hold etter millimeterpresis fra Henrik. Perioden ebber ut uten flere scoringer, men med et bortelag som har måttet justere presshøyden noe.

Andre periode begynner mindre intensivt enn første, og kampen er jevnspilt. Etter 27 minutter poler svenskeimporten Daniel en lang ball inn i Nannestads sone, og danskeimporten Casper er som vanlig første på ballen. Fra skrått hold får han tid til å finsikte, og prikker for sikkerhets skyld krysset med det presises skuddet.

Nannestad går igjen opp i ledelsen etter 31 minutter, og det føltes som et slag under beltestedet for hjemmelaget. Imidlertid får Dverg en ny mulighet i overtallsspill etter 33 minutter, og igjen viser man dødelig finesse. Minuttet ut i overtallet finner Ole en umarkert Casper på løp inn i foran kassa, og fra kloss hold gjør sistnevnte ingen feil. 3-3, og spenning inn i siste periode.

Dessverre ble det ikke spesielt spennende i siste periode, da Nannestad scorer tre ganger på rappen på de første fem minuttene. Dverg klarer aldri å redusere i løpet av det siste kvarteret, til tross for mange og til dels enorme sjanser. Inn i neste kamp får Dverg ta med seg pluss for oppmøtet, og et par minus for å sove på banen og ineffektivitet foran motstanderens mål.


 

Målløs - Dverg   7-5 (3-2, 1-2, 3-1)

Forfatter:Kjetil 

 Dverg; Tommy, Kjetil, Henrik, Anders, Daniel, Fredrik, Tom-Erik, Kai

Det begynte ganske ræva for et fåtallig Dverg, og en av målløsbøndene setter en kjapp snurrefinte via kjøkkenveien etter to minutter. Det blir 2-0 i sekken etter ytterligere ni minutter, og da så det allerede ganske blekt ut. Heldigvis åpner Dvergs førstelag scoringkontoen i serien 09-10 like etter, da Anders, dagens centerreserve, hamrer inn 2-1 etter gjennombruddspass fra Kjetil. Og jammen er ikke IT-mannen fra Haugerud på plass igjen og utligner til 2-2 mot slutten av perioden. Resultatet står seg dessverre ikke til pause, og etter passivt forsvarsspill går Målløs opp i 3-2.

I andre periode går det fire minutter før Kai pirker inn en retur etter skudd fra Fredrik, og etter ytterligere tre minutter er det svensken fra Kathrineholm(?) som er på riktig sted til riktig tid og pirker inn nok en retur. Istedenfor å beholde initiativet, slipper Dverg Målløs raskt til igjen, og det er balanse i regnskapet under minuttet senere. Perioden ebber ut uten at noen av lagene kommer flere ganger i målprotokollen.

I siste periode er det Målløs som trekker det lengste strået. Det står 6-5 til Målløs etter at personlige feil og én merkelig dommeravgjørelse har slått negativt ut for dvergs vedkommende. De siste tre minuttene kjøres det likevel knallhardt fra de kortvokste, som brenner en rekke 100 % -sjanser. Sekunder før slutt vinner Målløs ballen i egen sone, og plasserer ballen i det tomme buret.
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

Spilte kamper

Serie
Dverg - Målløs 2
Dverg - Tigerstaden
Nes - Dverg
Dverg - Nannestad
Målløs 2 - Dverg
 
Cup