Kampreferat Herrer II

Dverg 2 - Nes 2 ; 5 -6

Forfatter: Henrik

Spillere; Tom-Erik (M), Farid, Zorro, Daniel, Knut, Tommy, Hynne

1.periode
Vi møter et Nes2 lag med to fulle rekker, mens vi har kun en innbytter, samt at vi har ingen som vanligvis spiller back. Dårlig planlegging ang plasser på banen er også kanskje en viktig grunn til en katastrofestarten på kampen, for Nes putter hele 4 mål på oss, der i allefall to skyldes feilplasseringer og unødvendig vanskelig spill i bakre rekker i første periode. I tillegg til en noe uheldig keeper på ett mål.... Vi skaper en del avslutninger men Nes er uten tvil det beste laget.

2.Periode
I andre perioder klarer vi å få bedre formasjon i laget og perioden blir jevnspilt. Ingen av lagene har veldig mange avslutinger, men Nes vinner perioden 1-0 og det står 5-0 til Nes før siste periode.

3.periode
I pausen blir vi enge om å spille enda enklere, droppe pasninger på tvers i midten og hele passe langs sidene, og dette gjør at vi nå kommer mer med i spillet. Vi får en straffe for høy kølle, men dessverre bommer Zorro på denne. Men så begynner ting å løsne for oss. Farid scorer 2 minutter ut i perioden, og det står 5-1. Halvannet minutter etter setter vi inn 5-2 (Daniel fra Tommy?, uklart kampskjema..), og minuttet etter 5-3 ved Daniel. Nes går opp til 6-3 etter 51 minutter, men vi reduserer igjen til 6-4 med en flott Zorro scoring av Zorro (der Nes protesterer som motstanderne alltid gjør på Zorro-mål..). Hynne løper seg fri like etterpå og setter inn 6-5 på en drager, og det er 6 og et halv minutt igjen av kampen. På tiden 55.min får Nes en utvisning, og og i powerplay kommer vi til i allefall en avslutning, men vi klarer ikke score. Nes holder tett igjen i resten av kampen og vinner 6-5.

Oppsummert var starten av denne kampen preget av for dårlig organisering innledningsvis (både før kamp og første periode), men det rettet seg opp. 3 periode var
årsbeste da vi hentet opp fra 0-5 til 5-6, og vi fikk spenningen vi håpet på i kampen. I tillegg spilte både Farid og Knut meget bra på back og det er verdt å ta med seg til neste kamp. Utrolig bra jobbet av hele laget!!


 

Dverg 2 - Ælva 6-4 (1-1,4-0,1-3)

Forfatter: Henrik

Vi stilte til denne kampen med nykomponert lag og nykomponert formasjon. Tom Erik tok plassen i kassa, mens Tommy gjorde sin debut som utespiller, i tillegg prøvde vi oss i en litt uvant 2-2-1-formasjon.
Om dette var en suksess eller ikke er vanskelig å si, for vi leverte årsverste, for ikke å si noe av det dårligste vi noen gang har prestert...

Det hele begynte oppskriftsmessig. Etter et halv minutt skyter Øyvind og Casper setter inn returen. Vi har ballen mye, men spillet går tregt. Midtveis i perioden kontrer Ælva inn utligningen. Noe mer er det vel ikke å si om kampen før det er 6 minutter igjen av 2.periode. Plutselig begynner vi å spille innebandy. Casper finner Martin foran mål og sistnevnte styrer ballen i mål. Vi fortsetter å la ballen gå hurtig fra mann til mann. Henrik skyter og Tommy er flott frampå og setter inn sitt første mål i karrieren!!! Herlig Tommy!!!
Nok et minutt går og en fin pasning fra Henrik settes i mål fra vår raske danske. Vi fortsetter å kjøre på og 16 sekunder senere får Casper ballen fra Knut bak motstanders mål. Han skyter via keeper og vi har satt 4 mål på mindre enn 4 minutter.

3.periode var helt håpløs. Kort oppsummert; Casper scorer et mål assistert av Øyvind. Vi roter og "gir" bort tre mål bakover. Casper prater på seg 2+10 minutters utvisning.

En kamp vår vi svikter kollektivt, men allikevel drar i land 2 viktige poeng. Tom-Erik leverer flere klasseredninger på stillingen 1-1. Tommy scorer og gjør en grei figur som utespiller. Casper scorer 4 mål. Resten av oss.....Ingen kommentar
Nå er det heldigvis juleferie!!!

 

Dverg 2 - HSIL 2  5-0 (0-0,1-0,4-0)

Forfatter: Tom- Erik

 En jevn og tøff kamp hvor de kortvokstes innsats avgjorde til vår fordel!
 
Tom-Erik stilte nok en gang sporty opp i mål, og for en kamp han skulle levere!
1.periode og gutta fra bråten har ballen klart mest. Vi ligger disiplinært i forsvar og nekter å gi bort store sjanser. Vel, om sannheten skal fram så hadde vel bortelaget to-tre gode muligheter, men Tom-Erik i kassa reddet mesterlig.
 
2.periode blir også jevntspilt, men nå skaper også vi sjanser. Bjørn og Øyvind prøver begge med gode skudd fra distanse, men hsil har også tatt med seg en god keeper. Defensivt jobber alle Dverger som hunder (hmm Dverg-pudler, nei det passet ikke, Dverg-boxere passer bedre). Knut nekter å gi seg, selv om han har glatte fingre idag og stadig vekk mister kølla, lar han seg ikke stoppe, men jobber og jobber. Farid viser også at han er en kriger idag! 
Med ca. fem minutter igjen av perioden får bortelaget en ny kjempesjanse. Tom-Erik redder, men ballen spretter på linja bak han og Henrik får heldigvis feid ballen unna før to motstandere kaster seg fram.
Det ser ut til at kampen skal forbli målløs, men med et minutt igjen å spille skjermer en alltid hardtjobbende Daniel vekk to motstandere og Farid får kjempetreff og vi leder 1-0!!!
 
3.periode og de kortvokste begynner å dominere. Martin finner Tommy, som setter inn 2-0 nede i motsatt hjørne. Minutter senere er rollene byttet om. Knut starter angrepet og drar på seg to mann. Tommy venter og venter og venter og spiller så pasningen på akkurat riktig tidspunkt. Martin har sneket seg ubemerket inn foran mål og setter iskaldt inn 3-0! Like etter er Tom frampå, men skuddet går like over.
Så begynner Show-Øyvind. På stort sett egenhånd scorer han to flotte mål og fastsetter slutresultatet til 5-0!
 
En kamp uten det helt store spillet, men de kortvokste løper mange mil i dag. Dette var virkelig en lagseier!
Må allikevel trekke fram Tom-Erik som uten tvil var banens klart beste spiller!!!
 
Passer også på å takke dommer-Tom. Uten din hjelp til å skaffe sekretariat spør det hvordan det hadde gått...

 

Dverg 2 - Holmlia 3 13-0 (6-0,3-0,4-0)
 Endelig kunne de kortvokste stille til kamp med to løperrekker og tre mann på backen igjen. Øyvind var sent på plass i hallen, men når kampen først var igang brukte han ikke lang tid på å gjøre seg bemerket. Etter 1.30 finner Henrik Øyvind og sistnevnte setter inn sitt første for dagen fra relativt langt hold... Kun 48 sekunder senere var samme duo på ferde og vi leder 2-0. Og backene skulle fortsette å markere seg i begynnelsen av kampen. Etter spilte 2.50 tar Nilsen ansvar og druser inn 3-0.
De kortvokste lekte seg og etter 9 minutters spill er Knut flott frampå etter en retur fra Snurre-Dvergen Martin. Vi vinner den påfølgende duellen og ballen går helt inn til
Gamle-Dvergen i buret. Det var første gang Frank var nær ballen. Det skulle ikke bli siste gang, men det var ikke langt unna...Så går det det nesten ti minuter uten uttelling før Tom-Erik setter inn 5-0, fint assistert av debutanten Johan. Grattis med ditt første poeng for klubben! Sekunder senere spiller Sjefs-Dvergen til Purke-Dvergen. Henriks 3. assist og Øyvind har fullført hat-tricket sitt!

2.periode er kun få minutter gammel da Henrik spiller en lang passning som Tommy setter forbi keeper. Henrik prøver seg med en ny langpassning. Han finner Mr.McNutt, som med rygen mot mål prøver seg på en skikkelig frekkis. Dessverre redder keeper noe som ellers hadde vært kampens prestasjon.
Zorro jobber mye denne kampen og med fem minuter igjen til pause scorer han fint, assistert av Hamar-Dvergen. De kortvokste rekker å sette en til i kassa før pause. Tom-Erik scorer kaldt og rolig. Pasningen står den svenske debutanten for.

3.periode er kun to minutter gammel da Øyvind the Cop setter inn sitt 4 mål for dagen!!! Så må vi spille 2 minutter med en Dverg mindre på banen i det Tommy leverer en kontant heading. Undertallet går greit. Så finner Henrik Tom-Erik med nok en assist. Tom-Eriks 3. for dagen og Henriks 5.assist. Så er rollene byttet om. Tom-Erik er servitør og Henrik scorer et av sine sjeldne mål. De kortvokste rekker også å sette inn et siste mål i overtall. Øyvind setter inn sitt 5 mål!!!! Martin står for pasningen.

Passer også på å gratulere Gammel-Dvergen. Frank ble 40 år forrige måned og kronet det med å holde nullet for første gang i karrieren!!!

 

Nannestad 2 - Dverg 2 ; 9 - 7

Forfatter: Tom- Erik


 forkant av denne kampen var det mye rot, blant annet sendte vi beskjed til Nannestad om walkover, for vi måtte sende ny kontrabeskjed om at vi likevel klarte å stille lag takket være en sporty Hynne som stilte på kort varsel. Veldig bra Hynne!

Spillere; Frank (K) Øyvind (B), Tom-Erik (B), HamarTommy (S), Tom (L) ,Hynne (L)

1.periode;
I innledningen av kampen henger vi overraskende godt med tiltross for at Nannestad stiller med 3+ innbyttere. Vi går opp i ledelse til 1-0 etter et langskudd av Øyvind. Nannestad utligner til 1-1 med et utagbart skudd, og de setter også inn 2-1 når en Nannestadløper får løpe for upresset foran vårt mål. Nannestad går opp til 3-1, men vi reduserer til 3-2 før perioden er slutt etter en drager fra langt hold fra Hynne.

2.periode
Nannestad har mesteparten av spillet også i denne perioden, men framover er vi effektive samt at vi holder bra bakover. Hynne og Tommy scorer hvert sitt mål etter pass fra Øyvind og Tom, og vi vinner perioden 2-1, sånn at det står 4-4 før siste periode.

3.
I tredje perioden mister vi fokus, og Nannestad går raskt opp til 5-4 og 6-4. Vi får en utvisning imot og Nannestad putter 7-4 i powerplay, og de setter også inn 8-4 i en periode der Dvergene er rimelig svimle. Så kommer en periodene der vi scorer på alt vi gjør, og putter 3 raske, først ved Tom-Erik, så ved Tommy og deretter Øvyind. Det står 7-8 med 2 minutter igjen. Nannestad har nærmest panikk, og vi har troen på utligning! Med et minutt igjen er det misforståelse mellom Hynne og Tom-Erik og Nannestad kan putte 9-7 alene med keeper.

En morsom kamp der mye fungerer for oss, men Nannestad vinner likevel fortjent


 

Dverg 2 - Team Follo ; 4 - 7

Forfatter: Tom- Erik


Dette var tid for regionscup runde 3 mot Team Follo i Fagerstrand. Vi stilte som så ofte før med en tynn stall; 6 ute og utespiller i mål. Team Follo har minst 15 utespillere og 2 keepere m.m., så dette virket vanskelig.

1 periode begynner med at Team Follo oppskriftmessig setter 1 - 0 etter kort tid på et raskt pasningsspill og skudd i krysset. Vi kommer tilbake i kampen når Kjetil setter et skudd etter pass fra Øyvind. Utover dette spilles det en lang tid en scoringer, men det er Team Follo som setter 2-1, denne gang i powerplay.

I 2. periode begynner vi å bli slitne, men vi holder godt unna defensivt, i allefall en stund, men etterhvert blir vi for slitne. Team Follo scorer 3-1 på en retur. Vi får også 4-1 og 5-1 imot før perioden er slutt.


I 3. periode må vi spiller uten innbytter fordi Farid har taklet i stykker skulderen. Likevel klarer vi å redusere til 5-2. Det er igjen Kjetil som scorer på et skudd som blir dekket inn i mål. Pass fr Zorro. Ikke lenge etterpå putter kjetil også 5-3 etter en hardt skudd. Og jammen er det ikke Kjetil som putter sin 4. for dagen etter assist fra kai. Vi er igjen inne i kampen og det er 7 minutter igjen. Team Follo er under press og må ta time out. Vi jager redusering men dessverre får vi 2 min i mot oss for protest og Team Follo bruker cirka 5 sekunder i powerplay på å sette 6-4 og punktere kampen. Team Follo scorer mot slutten av kampen og vinner 7-4.
+
meget bra innsats med kun 1 innbytter
vi reduserer fra 1-5 til 4-5 og skaper igjen spenning i kampen
vi spiller effektivt og vi (les; Kjetil) scorer på mange av de relativt får sjansene vi får i kampen

 

VIF 4 - Dverg 2 ; 4 - 4

Forfatter: Tom- Erik


Fra på være kun 5 utespillere i forrige kamp stiller vi nå 9 ute + Tommy i kassa.

Vi starter som vi spilte i forrige kamp, 2 - 2 - 1 med Farid, Henrik og Tom-Erik som backer, Tom , Knut, Fredrik og Øvyind som forwards, og Daniel og Zorro helt på topp.

Vi møter en samspilt Vif som har mye av spillet, men det er likevel vi som går i ledelse 1 - 0 etter en innøvd variant. Henrik passer til Zorro som zorrer inn utagbart for keeper. Utover i perioden blir vi løpende mye i mellom et samspilt Vålerenga som holder mye på ballen, og vif utligner til 1 - 1 ikke lenge etter. Midt i perioden gjør Henrik det enkelt og etter frislag skyter han fra 7-8 meter nede i åpent hjørne og vi leder 2-1. Vif utligner til 2-2 før første periode er slutt ved et et rundløp ut fra bak mål som settes fra 45 grader i krysset.

I andre periode scorer Vif først, men etter et bra løp setter Øyvind et dragskudd og det står 3-3. Etter dette styrer Vålerenga igjen mye av spillet med raskt pasningsspill. Ellers i denne perioden har Tommy en redning med hjelmen som vil bli husket (tror ingen så ballen unntatt, men vi hørte i allefall at den traff hjelmen). Ellers spiller vi noen minutter i powerplay, uten å score på dette.

I siste periode viser Daniel moral og går på mange gode løp, og tilslutt lykkes når han setter inn 4 - 3 fra kort hold etter pass fra Henrik. Dessverre utligner Vif 2 min før slutt etter en misforståelse ved innslag som gjør at Vif kan skyte direkte i mål uten at Tommy får med seg innslaget.

Alt i alt en spennende kamp

Referat Dverg 2 - Nes 2; 10 - 3

Forfatter:


Første seriekamp for Dverg2 gikk av stabelen med en marginalt tynnere tropp enn vanlig (5 mot vanligvis 6 utespillere). Etter å ha brukt litt tid på å overtale enkelte av spillerne til å å stille opp uten innbyttere , ble i allefall undertegnede lettet av at Nes kun hadde en innbytter.

1.periode
Vi spiller 2-2-1 med 4 mann i forsvar samt Kasper til å løpe på kontringer. I starten av kampen er det ikke store forskjellen på lagene, begge lag skaper noen sjanser. Kasper putter to på skudd fra 5-6 meter og men vi leder vel egentlig fortjent etter 1 periode.
Resultat; 2 - 1

2.periode
I denne perioden begynner vi å merke at vi kun er fem, men Tommy leverer som vanlig bra og holder tett denne perioden, samt at Kasper scorer en gang.

3.periode
Det er i denne perioden det løsner. Begge lag er ganske stillestående men fordi vi klarer å kontre så scorer vi flere ganger på dette. Kai scorer 3 mål og Kasper 4 i denne perioden.

Alt i alt en kamp vi er meget fornøyd med.

+
Kasper med 7 mål
Tommy slipper inn lite
Nes har kun et spillermål (ellers et frislag og et selvmål)

-
Få spillere


 

Dverg 2 - Stabekk ; 10 - 3

Forfatter: Tom-Erik

Spillere;
Tommy, Kjetil, Øyvind, Fredrik, Jørgen, Farid, Tom-Erik

I første runde møtte vi Stabekk, som vi hadde fått med oss rykket opp fra 5 til 4 sesong, så vi regnet med tøff motstand. Nå skulle det vise seg at Stabekk stilte med enda færre spillere enn oss (dvs 0 innbyttere mot vår 1), og dette var trolig den store forskjellen i denne kampen.

Stabekk setter 1 - 0 etter pent samspill etter allerede halvannet minutt da en pasning fra vestre får gå tvers gjennom vårt forsvar til en umarkert Stabekspiller på høyre side. Sesongens første bakover kom farlig raskt... Etter dette svinger det begge veier, men Kjetil setter et frislag (?) hardt langs bakken etter fire minutter og det står 1-1.Dessverre scorer Stabekk 2-1 og 3-1 etter 9 min og 11 min ( siste på skudd etter for slapt press av våre løpere). Fredrik reduserer to minutter senere når han får gå upresset alene mot keeper og trekker keeper elegant ut til venstre for så å putte sikkert. Dette lukter det fast straffelegger av Perioden avsluttes i powerplay, der Øyvind skyter i krysset og ut med et sekund igjen. Det kunne vært dagens scoring...
2 periode;
I andre periode begynner vi å se at Stabekk sliter uten innbytter. De var tekniske gode, men manglet tålmodighet til å ligge 3*20 i forsvar (som man kanskje må gjøre uten innbytter). I denne perioden har Tommy flere bra redninger og Stabekk flyt fra 1. periode ebber ut. Etter 26 min kontrer vi 2 mot 1 når Farid passer fram Kjetil. Kjetil gjør alt selv og setter et skudd hardt og høyt og det står 3 - 3. Tom-Erik scorer like etter på returen fra skudd fra Jørgen og deretter scorer Farid på et skudd via en Stabeksspillers arm etter pass fra Fredrik. Jørgen øker til 6-3 før perioden er slutt.
3 periode;
Denne perioden består stort sett av Hawaiinnebandy og noen avslutninger fra Stabekk som er utrolig at ikke går inn. Det er kontringer begge veier, men vi vinner perioden 4-0.
+
Bra innsats i forsvar
Vi snur kampen fra 1-3 til 10-3
Knallcomeback av Jørgen som løp Stabekk i stykker
Alle på laget tar minimum to poeng
-
Få spillere på begge lag gjør at tempoet ikke akkurat er bra
Mange dårlige pasninger i avslutningsøyeblikk
vi tar for få returer (jeg tror vi trenger Kai med på kamp for å minne oss på dette)
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

Spilte kamper

Serie
Nes 2 - Dverg 2
Dverg - Ælva
Dverg 2 - HSIL 2
Dverg 2 - Holmlia 3
Nannestad - Dverg 2
Dverg 2 - Nes 2
Vif 4 - Dverg 2
 
Cup
Team Follo
Nes
Dverg 2 -Stabekk