Kampreferat Damer

Dverg - Bygdø 5-2 (0-0,3-0,2-2)

Forfatter:Henrik

 
Årets første seier er i boks!
 
Referenten rakk kun de siste 30 sekundene av 1.periode, men rakk å se Ina lade slegga og tvinge fram en meget god redning.
2.periode leverer Dverg fantastisk god innebandy. Ballen går fra spiller til spiller og sjansene kommer på ny og på ny. Bakover er Vanja,Nina,Maya og Aina bunnsolide og nekter de besøkende fra vestkanten så og si fra å komme til sjanser. Og aller bakerst har vi Lillian som har forseglet åpningen til målet bak seg. Etter 8 minutter setter Nina i gang med ballen bak eget mål. Hun finner Mona, som spiller kjapt videre til Ellen, som igjen spiller Hanne, som setter den utagbart i mål! Vi leder 1-0, og for et angrep!!! Vi fortsetter å trykke på og Hanne fyrer av igjen. Keeper må gi retur og der står Mona og kliner kula i goal. Gratulerer med ditt første for klubben Mona! Vi var heller ikke ferdig med det, kun minutter senere setter Ellen inn 3-0 fint spilt fram av Silje. Resten av perioden fortsetter vi å produsere sjanser, og Helene har et meget godt skuddforsøk som bortelagets keeper på ny viser klasse når hun redder.
 
5.minutter ut i siste periode blir vi tildelt straffe. Merete tar ansvar. Hun er iskald og setter ballen nydelig og utagbart for keeper! Nå virker det som vi tar seieren på forskudd. For 5 minutter senere har jentene fra vest redusert to ganger. Dverg-jentene tar en riktig taktisk timeout og rokerer litt på rekkene. dette gjør at vi igjen hindrer motstanderne fra å komme til store sjanser. Med drøye 3 minutter igjen å spille får vi frislag i god posisjon. Ballen blir piket til Hanne som får trykket ballen inn gjennom muren. Kampen er avgjort å vi vinner 5-2!!!
 
En veldig godt gjennomført kamp fra vår side, og da særlig 2.perioden som virkelig gledet hjertet til en som dessverre ikke rekker å trene dere mer:-( Dersom noen også synes at referatet ble litt udetaljert og kort skyldes dette at referenten også måtte passe på to smådverger, begge under 3 år, samtidig som han så kampen...  
 
Jeg vil også passe på å ønske Helene, Mona, Silje og Aina velkommen til klubben!

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

Spilte kamper

Serie
Dverg - Bygdøy
 
Cup