Forside

 

Herrer I

- Spillere
- Kamper
- Referat
- Tabell
- Poeng
- Verstinger
- Oppmøte
 

Herrer II

- Spillere
- Kamper
- Referat
- Tabell
- Poeng
- Verstinger
- Oppmøte
 

Damer

- Spillere
- Kamper
- Referat
- Tabell
- Poeng
- Verstinger
- Adel
 

Div

- Gjestebok
- Mail
 
 
 

 

 
 

 

Kampreferat

 
Korsvoll 2 - Dverg 2  7 - 1
Var aldri i nærheten :(

Laget: Tommy,Johnny,Tom Erik,HansFarid,Stefan,Hynne,Yngvar,Casper,Peter,Kai


Denne kampen ble spilt borte i Kringsjå hallen, hvor Dverg generelt har dårlige erfaringer. Korsvoll var keene på å rykke opp i år, og stilte med et meget habilt lag denne dagen. Vi hadde også 9 kampklare kortvokste, men kom aldri egentlig inn i kampen. Korsvoll scorer 3 kjappe i løpet av ti minutter etter dårlig forsvarsspill av Dverg, og dette setter sitt preg på resten av bataljen. Vi spiller forøvrig jevnt med korsvoll ut perioden, og i hele 2 periode hvor ingen av lagene får hull på byllen. I tredje periode prøver vi oss litt mer fremover for å ta igjen det tapte men blir straffet hardt av Korsvolls offensive rekker. Vi slipper inn både ett, to og tre mål til, før Kai setter inn et trøstemål etter pass fra Peter. Korsvoll scorer ytterligere én gang slik at slutt resulatet blir begredelige 7-1. En relativt dårlig kamp fra vår side, men idag var vi rett og slett ikke bedre.


 

Dverg 2 - Nedre Høvik   5 - 2
Full kontroll, etter litt rot midtveis

Laget: Yngvar, Henrik, Johan, Johnny, Peter, Tom-E, Geir, Kai, Farid, Mads, Tommy

Vår hjemmebane var denne helgen flyttet til Lørenhallen, hvor flere av Dvergs spillere har spilt emminente bedriftskamper tidligere. Med denne tryggheten, samt et realtivt sterkt Dverg 2 mannskap, regnet vi med å kunne dra i land en seier.

Som sagt så gjort. For i første periode har vi FULL kontroll. Ballen går greit fra mann til mann, og vi lar oss egentlig bli noe satt ut av all den tiden vi får uten press. NH møter oss med pressledd ca 4 meter fra egen kasse, og hele perioden blir nesten som et overtallsspill. Første målet kommer på frislag etter 5 min ved Yng-Pyng, assist Henrik.  2-0 setter Mads inn etter en flott pasning fra Grotta.

I pausen er alle godt fornøyd med seg selv, etter 2-0 ledelse uten jobbing. Men i andre periode begynner faktisk NH å løpe litt. Dverg flyr rundt som hodeløse høns og lar NH slippe til. Vi blir for slappe og tar ikke ut mann, og vips så står det 2-2 etter 10 min. Rett før periodeslutt legger Tom-E inn en fin pasning foran mål som Geir ekspederer i krysset med en hånd, 3-2.

Foran siste periode gjør man noen taktiske omrokkeringer, og bestemmer seg for å prøve å ha mer ro i spillet. Dette fungerer prikkfritt og vi øker til 4-2 ved Tom-Erik etter assist fra Henrik, selv om teknisk sett hadde dommeren blåst frislag FØR ballen var inne. Etter 10 min av tredje øker vi til 5-2 ved Mads etter assist fra Kai.

Alt i alt gjør vi en grei match, og vinner fortjent uten å imponere. Med 12 poeng etter 12 kamper er det kun teori som kan hindre Dverg 2 fra å spille i 4 div også til neste år.


 

Bygdøy Monolitten - Dverg 2: 6-2 (1-0, 3-0, 2-2)
Spillere: Even, Tom Erik, Farid, Johnny, Ole, Peter, Marcus, Alex, Hans, Kapser, Shezad, Kai
 

Dverg 2 skredd til kampen med høy moral og planer om å ta med alle poengene hjem igjen. Tapet på hjemmebane, hvor avgjørelsen falt mens vi selv spilte i overtall, skulle revansjeres. Vi stilte med mange spillere og var forsterket med Ole og Even fra førstelaget. Kai ”the captain” kom først til tredje omgang på grunn av kolliderende dommeroppdrag, og Johnny måtte styre skuta i hans fravær. 
1. omgang: Kampen startet relativt jevnspilt. BM scoret sitt første mål allerede etter 3:34, men Dverg hang godt med. Omgang levnet derimot ikke tvil om at BM hadde et bedre organisert banespill og at de likte å presse oss høyt. Peptalken i pausen hadde fokus på å holde oppe trykket og skape flere sjanser. 
2. omgang: Forskjellene mellom lagene ble derimot mer synlige i andre omgang. BM holdt et vesentlig høyere tempo enn Dverg, og lyktes godt med å presse oss høyt på banen. Vi gjorde flere personlige feil og endte opp med å få tre mål i mot. Dverg skapte enkelte sjanser, men kan nok ikke kalle resultatet etter to omganger for urettferdig… 
3. omgang: Dverg forsøker i 3 omgang å toppe laget for å ta innpå BM. Kai har kommet seg på plass, og vi stiller med to nesten fullverdige førstelagsrekker i angrep. Dverg klarer allikevel ikke å etablere et spillemessig og BM scorer kampens første mål. Dverg scorer sitt første mål etter 8:59 (stilling 5-1) ved mål av Kasper på pasning fra Even. Resultatet fastsettes etter 16:26 til 6-2 ved mål av Alex på pasning fra Kai.
 
Alt i alt var dette en heller dårlig kamp fra Dvergs side, hvor vi aldri klarte å etablere eget spill eller utnytte BMs svakheter. Vi ønsker derimot BM lykke til med jakten på opprykk til tredje divisjon.


 

Tanum -  Dverg 2  4-7 (0-1, 3-2, 1-4)
Skjerpings i tredje periode gav to særdeles viktige poeng.

Laget: Shezad, Kasper (NY), Johnny, Yngvar, Tom-Erik, Peter, Marcus (NY), Stefan, Jim, Farid, Ritz, Kai


Dette var vår andre kamp mot laget vi hadde slått 8-3 i første kamp. Opptakten til kampen var heller dårlig, da den begynte en time senere enn først anntatt,  pluss ca en halv time forsinkelse i tillegg. Dette resulterte i at Yngvar måtte stikke etter ca 15 minutter av første periode, da han skulle på flaska ble det sagt. Bra at vi hadde nok spillere denne gangen, selv om det ble en del vanskelige rokeringer pga manglende backer. Tanum stilte med 6 mann + keeper, og vi tok vel egentlig seieren litt på forhånd.
Periode 1
Men vi startet kampen bra, og gikk opp til 1-0 på et frislag langs bakken etter ca 8 minutter. Målscorer Johnny, pass Jim. Resultatet står seg ut perioden, selv om vi skaper flere gode muligheter, og har grei kontroll bakover. I pausen er vel alle stort sett fornøyde med innsatsen foreløpig, selv om ingen av oss føler vel at vi har jobba ræva av oss.
Periode 2
Etter to minutter av andre periode til 2-0 ved Ritzwan etter pass fra Tom-Erik. Etter dette begynner Dverg å rote fælt. Vi slutter å bevege oss, og kommer ikke tett opp i ballfører, som får all verdens tid til å finte og slå pasninger. Slappheten fører til både redusering og utligning, slik at det står 2-2 etter 11 minutter. Dette ville ikke Kai være med på og drar en enkel venstre-høyre Rimi og fører Dverg opp i ledelse igjen 31 sekunder senere, 2-3. Men 13 sekunder før periode signalet går, utligner Tanum igjen og det står 3-3 foran siste periode. I pausen visste man hvor skoen trykket. Tempoet måtte opp, og presisjonen i pasningsspillet måtte forbedres. Dette skulle og måtte vi klare.
Periode 3
Selv om man hadde snakket godt og varmt om hva som skulle forbedres, fortsatte Dverg i samme tralten. Tanum fikk lov å spille sitt spill, og da måtte det gå som det gikk. Tanum går opp i ledelsen 4-3 etter 5 minutter av tredje periode. Dverg tar time-out, og det er kollektiv enighet om at vi kan bedre enn dette. Knallhard jobbing skulle gi oss resultater i de siste 15 minutter av kampen. Og heldigvis gjorde Time-outen utslaget. Den nye svenske duoen Peter-Marcus, kombinerer fint og førstnevnte scorer vakkert etter en flott pasning fra Marcus, 4-4. Dette var forøvrig årets første scoring, signert målmaskinen fra de svenske skoger. Så var det tid for Stefan å tegne seg på scoringslista etter pass fra Kai, 4-5. Dverg fortsetter å flytte beina, og Stefan scorer sitt andre etter vakkert forarbeid av Jim og Kai, 4-6. Etter 18 minutter av kampen ryker råtassen Farid på en 2 minutter etter slossing med en Tanum-mann, som forøvrig fikk 5 minutter for bråket. Egentlig skulle visst Farid fått 5 min, og Tanum-bøllen fått rødt kort, men etter Kais Wheeling og Dealing med dommerene fikk man redusert begge straffeutmålingene. På slutten av kampen avslutter Johnny som han startet kampen, med en flott frislags-scoring fra Jim som ble dagens Assistkonge med tre pass.


Alt i alt er vi fornøyd med at vi tar oss sammen på slutten av kampen, og poengene gledet mer enn spillet til tider. Det var moro å se to nye ansikter på banen idag, representert ved Kasper og Marcus. Vi ønsker dem begge en lang og innholdsrik karriere i Dverg IB. Et annet morsomt poeng er Dvergs flerkulturelle innslag til Norsk innebandy. I dag hadde hele 8 av 11 spillere utelandsk bakgrunn, og vi håper det ikke blir innført utlendingskvote i Oslo Bandykrets. Dagens nasjonaliteter var: Svensk, Dansk, Pakistansk, Libanesisk og Australsk. Gøy for unga:)


 

Dverg 2 - Bærums Verk 3 7-3 ( 0-1,5-1,2-1)

En fin blanding av gammelt og nytt tok en etterlengtet seier.

Laget: Shezad, Tommy,  Yngvar (Ny), Hans, Johnny, Peter (Ny), Tom Erik (Ny), Stefan, Eirik H, Kai


I det første oppgjøret endte det 1-0 til Bærums Verk. Vi var sugne på å revansjere dette, og gikk på med friskt mot.
Dverg startet med 3 backer, 2 sentere og 3 løpere, som alle la ned et solid stykke arbeid. Dverg 2 gjorde også en Historisk kamp ettersom vi startet med 2 keepere på kampskjemaet, men Tommy slet litt med en kneskade, så Shezad sto hele kampen.
Periode 1
I første periode var det litt "Gå tempo" hos begge lag, men Dverg skapte de største sjansene. Det var derfor noe ufortjent da Bærums Verk gikk opp til 0-1 i midten av første periode. Dårlig mannsoppdekning må ta skylden for dette baklengsmålet. I pausen bestemte vi oss for å kjøre opp tempoet, samt spille enklere pasninger, ettersom det var nok av rom å bevege seg i.
Periode 2
Utligningen kom etter bare 3 minutter av andre periode. Kai får kranglet til seg ballen i BVs sone og skyter et lurt skudd fra kort hold som sniker seg inn bak en dekket BV keeper (1-1). Etter 9 minutter går BV opp i ledelsen igjen, takket være noe slett forsvarsspill hvor vi ikke makter å klarere ballen(1-2).
Men etter 11 minutter er vi igjen like langt da Kai får ballen langs kanten fra Yngvar og setter kula sikkert i motsatt hjørne for keeper(2-2). Etter 15 minutter vinner Tom Erik en duell i farlig posisjon og får kjempet inn ballen i mål, og Dverg leder kampen for første gang (3-2). Alltid deilig  med  scoring i Debuten, Gratulerer Tom Erik. Dverg kjører på og etter 18 minutter får Eirik H, som var senter for dagen, et skikkelig stjernetreff på et frislag og Dverg leder 4-2, etter pasning fra Yngvar. 36 sekunder senere går vi opp til 5-2. Scoring Kai, assist Stefan.
Periode 3
I tredje periode ble Dverg litt for slappe og nonsjalente, og etter seks minutter reduserer BV til 5-3. Vi tar Time-out og bestemmer oss for å ha full fokus de siste 14 minuttene av kampen, samt bruke god tid ved alle situasjoner. Etter 12 minutter er det duket for fint samspill mellom Tom Erik og Stefan, og sistnevnte scorer etter en lekker pasning (6-3). To minutter før kampslutt avslutter Kai ballet med nok en markkryper (Hans fjerde for dagen), etter en fin og uselvisk pasning fra nykommer Tom Erik(7-3).

Alt i alt var det en deilig og fortjent seier, og alle ledd fungerte godt. Både Johnny, Hans og Yngvar kriget som løver fra sine backposisjoner, og Stefan, Peter og Tom Erik løp som gaseller på vingen. Fra sine senter posisjoner kontrollerte Kai og Eirik playmaker-rollen med millimeter presisjon, og Shezad var Veggen bakerst.

Vi gleder oss til neste kamp.


 

OSI 3 - Dverg 2

Laget: Shezad, Johnny, Hans, Kai, Geir, Stefan, Jim, Farid og Riz

Dverg 2 stilte med 9 spillere på Domus Athletica for å vise OSI 3 hvem som var best.

Men det virket allerede før start som om det var en litt slapp gjeng som hadde stilt opp. Shezad i mål, Jonny og Hans som backer med Kai og Geir som hjelp når det trengtes, Stefan, Kai og Jim som varierende sentre (tror jeg), og Farid Geir og Riz foran. Etter 5 min fikk Hans en utvisning for liggende spill. Men Dverg klarte å holde OSI unna ikke minst p.g.a. godt spill fra Kai som allerede hadde en førstelagskamp i beina. Vi begynte godt og fikk det første målet etter 13 min da Jim gjorde jobben på egenhånd og satte ballen i nota(0-1). Men i slutten av omgangen reduserte OSI. 1-1 viste et riktig bilde av kampen og Dverg hang fint med. 
I andre omgang. Skjedde det lite selv om begge lag fort kunne lagd flere mål. Nok en utvisning til Hans for krangling med motspiller som også ble utvist. Hjemme laget kom seirende ut av omgangen og fikk et billig mål i det 33. min(2-1)
I tredje omgang var Dverg slitne og klarte ikke holde OSI sitt tempo. Vi slapp inn 3 mål i løpet av 3 min, før Kai satte inn et mål nede til høyre for keeper etter assist fra Jim som også hadde en tidligere kamp i beina. OSI slang på et mål til like etter noe som ga sluttresultatet; 6-2. Resultatet er for så vidt greit nok, Dverg klarte ikke å holde tempo oppe de siste 20 min. Vi får satse på flere spillere og friskere bein til neste kamp. Og selvfølgelig en viss skjerping. Vi kan bedre enn dette! 

Dverg 2 - Bygdøy Monolitten

Laget: Farid, Hynne, Jonny, Shezz, Ritz, Mads, Stefan, Eric og Hans

Etter at Dverg 1 leverte godsakene etter 9-1 mot BV-2 var det Dverg 2 som skulle vise hva de dugde til. Desverre var vi litt få siden Johan måtte melde avbud pga lyskestrekk. Men vi gikk på med godt mot oss 9 som var igjen
1. periode; 0-1 , 4min utvisning Hans som gjorde det tungt for resten av gjengen å følge med hyperaktive motstandere.
2. periode; 1-1 målscorer Mads på frislag lagt av Hans. Et flott skudd i krysset. Men det hjalp lite da Monolitten gikk opp til 1-2 4min senere. Denne stillingen holdt resten av denne omgangen hvor Hans nok en gang ble utvist og fikk 5min for hardt spill. Igjen ble Dverg slitne.
3.periode; Her begynte det å rase inn bakover. 4 mål mot på 8min.(et i eget overtall!!) Det endte 1-6.
Den mest begredelige kampen Dverg 2 har levert i år eller noensinne? Møkk, møkk, og atter møkkaspill. 

Nedre Høvik IBK - Dverg IB 2  7-8 (5-2)(2-2)(0-4)

(Deilig seier etter vanvittig opphenting)

Laget: Kai, Shezad, Johnny, Farid, Ole, Even, Ritz, Hans, Jim.

Dette skulle bli vår andre kamp langt ut i bærums skoger. Dette var hallen som lå som et spøkelse over Dverg 2, ettersom laget aldri hadde scoret mål her!

Men idag skulle det bli annerledes. Motstander var Nedre Høvik, som vi visste lite om på forhånd. På oppvarmingen kunne vi ane at flere av motstanderens spillere hadde gåttlangt over dato stemplinga, og her skulle vi overkjøre bestefedrene med vanvittig tempo fra første fløyteblås.

Det viste seg imidlertid at vi hadde tatt grundig feil, og det var vi som ble overkjørt fra første fløyteblås. Den aldrende garde viste høyt tempo og fine kombinasjoner med ball, slik at etter 4 minutter hadde shezad allerede plukket to ut av egen not.
Etter syv minutter klarer vi dog å reduserere til 1-2, mål ole, pass even.
Gamlehjemmet forsetter sitt vanvittige tempo og Dverg henger ikke med i svingene i det hele tatt. Høvik går opp til både 3 og 4-1 før Ole even(rud) komboen nok engang sørger for redusering til 4-2. Ved pause etter første står det 5-2 til grinebiterne, og det må sies å være vel fortjent.
Vi bestemmer oss for å ikke stresse foran andre periode, ettersom vi visste at før eller siden ville eldrebølgen bli sliten. Vi reduserer til 5-3, denne gangen er det Ungsauen fra Majorstua, som åpner kontoen, med et herlig mål, fra assistkongen even. Men nok engang lar vi oldingene øke sin ledelse til 6-3, og deretter 7-3. Nå så det virkelig svart ut for de kortvokste, men på tampen av perioden klarer Kai å redusere med assist fra "you know who".
Grågubbene hadde altså tre mål på oss foran 3. periode, men dette visste vi var mulig å hente inn. Gåstol-gutta var nemlig blitt slitne og tempoet var dalende. Assistkongen får periodens første scoring, paradoksalt nok uassistert, og de syvende fedre i hallen hadde nå helt sluttet å bevege seg. Vår egen Bengalske Tiger reduserer til 7-6 med en herlig mark-kryper assistert av dagensk svenske import.
Det lå noe stort i luften nå, og Dverg hadde ennå 4 minutter igjen å spille.25 sek etterpå utligner Kai til 7-7, asssist Even igjen selvfølgelig. Ett minutt senere setter Ole inn seiersmålet uten assist!
8-7 til Dverg!!

De siste to minuttene av kampen får hans en utvisning, og veteranene prøver febrilsk å utligne. Men etter en orgie av sjangser som Shezad redder mesterlig, rir Dverg i land en historisk seier!

BRA JOBBA GUTTA!!


Mål; Ole 3, Kai 2, Farid 1, Ritz 1, Even 1
Assist; Even 5(!!), Jim 1
Utvisninger; Johhny 2 min, Hans 2 min.


 

Dverg 2 - Tanum  8-3 (5-2)(2-2)(0-4)

 
Laget: Shezad (keeper), Henrik, Kai, Ritz, Farid, Johnny, Hans, Alex H, Ole, Geir (Kaptein) og Jim (Debutant)
Lagleder: Terje Gran


Andrelaget stilte fulltallig med 10 mann + keeper denne tidlige søndags morgen. Vi visste lite om vår motstander, bortsett fra at de hadde tapt 17-4 mot Korsvoll 2 en uke i forveien. Vi var dermed optimistiske med tanke på å hale i land vår første 2 poenger i fjerde div

Optimismen viste seg å være berettiget. Tanum virket høyst usikre hver gang de fikk ballen, og skapte lite fremover. Dverg 2 produserte flere store sjanser og hadde full kontroll bakover. Det var derfor ikke ufortjent at Dverg gikk opp i 1-0 midtveis i første periode. Scoringen sto Kai for, assistert av Hans. Like etterpå fyrer Ritz av en knallhard markkryper. Ballen treffer en motspiller i beinet og skifter retning og går i mål. Dessverre for Ritz ble dette bedømt som selvmål. 3-0 kommer etter et herlig langskudd fra Mister Olsen, da Tanum nekter å presse, og gir ham all verdens tid til å sikte inn klubba.
I andre periode gjør Geir Akhbar noen taktiske forandringer. Etter dette skifter kampen helt karakter, muligens også fordi Tanum spillerene begynner å løpe som besatt over hele banen. Likevel øker Dverg til 4-0 og 5-0 signert Henrik fra sin faste center posisjon. Pasningene kom fra Ritzwan og Geir. Så åpner Ritzwan årets målkonto etter et herlig Backhandskudd, som aldri var høy kølle (Assist Geir) !Det står nå 6-0 som kan sies å være en smule flatterende. For nå begynner Tanum å skape masse sjanser, men Veggen Shezad står i veien hver gang. Tanum klarer etter massivt press dog å redusere til 6-1 i slutten av andre periode.
Foran tredje periode gjør Geir nok endel taktiske endringer. Igjen kommer Tanum ut med enorm vilje og løpstyrke, som var helt fraværende i første perioden. De reduserer til 6-2 før Henrik øker til 7-2 (Assist Kai). Det blir 7-3 før Kai avslutter kampen slik den startet, med assist fra Hans, 8-3.

Alt i alt vinner vi en fortjent kamp, men Tanum kunne fort blitt farligere hvis vi ikke hadde temmet dem i starten. Jim spilte godt i debuten og vi ønsker ham velkommen til klubben.

Mål; Henrik 3, Kai 2, Ritz 1, Ole 1
Assist; Hans 2, Geir 2, Kai 1, Ritz 1
Utvisninger; INGEN 

Bærums Verk 3 - Dverg 2  1 - 0


Laget; Shezad (keeperdebutant), Eirik, Kai, Geir, Farid, Ritzwan (comeback ute), Johnny (Debutant), Stefan (Debutant), Hans


Det knyttet seg stor spenning til andrelagets første kamp i Rykkin Hallen. Med flere nye spillere og to spillere (Kai og Eirik)som hadde akkurat spilt kamp i Heggedal hallen, sar det usikkert om laget ville opptre særlig samspillt.
Gjennom hele kampen var Dverg stort sett det beste laget, og skapte flere farlige sjanser, men vi klarer utrolig nok ikke å putte på en meget god bærums keeper, som også hadde god hjelp av stenger og tverligger.
I motsetning til oss, scorer Bærums verk på en av sine få sjanser bak en dekket Shezad, som hadde en MEGET god dag på jobben. Man skal rett og slett vinne innebandy kamper når man kun slipper inn ett mål i løpet av 60 minutter.
Både Johnny og Stefan spiller godt i sine debuter, og Ritzwan jobbet bra i sitt utespiller comeback.
Kai, Eirik, Farid og Geir burde vel ha puttet et par goaller, og hadde således en heller frustrerende kveld.
Hans spiller meget godt fra sin back posisjon, men måtte gi seg med skade et stykke ut i tredje periode.
Vi pådrar oss flere utvisninger. Jeg mener Hans fikk en, Geir en og Eirik to. Kan hende det var flere, men har dessverre ikke kopi av kampskjema. Men vi red faktisk av oss 4 minutter i 3 mot 5, så det er ikke defensivt i sliter.

Neste kamp kommer vel Ketsjup effekten. Håper vi da;)
 

 

 

 

 

 

 

 

Spilte kamper

Serie
BV 3 - Dverg 2
Dverg 2 - Tanum
Nedre Høvik -Dverg2
Dverg 2 - Bygdøy Mo
Dverg 2 - Korsvoll/Tå
OSI 3 - Dverg 2 
Dverg 2 - BV 3
Tanum - Dverg
Bygdøy/Mo - Dverg 2
Dverg 2- Nedre Høv 2
Korsvoll 2 - Dverg 2