Forside

 

Herrer I

- Spillere
- Kamper
- Referat
- Tabell
- Poeng
- Verstinger
- Oppmøte
 

Herrer II

- Spillere
- Kamper
- Referat
- Tabell
- Poeng
- Verstinger
- Oppmøte
 

Damer

- Spillere
- Kamper
- Referat
- Tabell
- Poeng
- Verstinger
- Adel
 

Div

- Gjestebok
- Mail
 

 

 
 

 

Kampreferat

 

Dverg - Romsås 5-2(1-2,1-0,3-0)

 
 
Årets siste og også viktigste kamp!
Vi sjekka tabellen og fant ut at vi trengte å vinne med minst 2 mål for å redde plassen, samtidig som Sagene måtte slå Grei.
 
Det så ut som vi hadde litt mye nerver  i starten av kampen og vi lar Romsås ta ledelsen før minuttet er spilt.
Etter fire minutter er det igjen balanse i regnskapet. Ellen setter inn et langskudd assistert av Merethe.
Midtveis i perioden får Romsås en merkelig scoring da et skudd fra bak målet sniker seg inn. 
Vi tar en prat i pausen og finner ut at selv om vi ikke har spilt på topp har vi klart flest sjanser og skal pøse på videre.
Etter kun 42 sekunder av midtperioden setter Ina inn utligningen til 2-2. Dette skulle vise seg å være starten på et stormløp mot Romsåsburet. Vi er flere ganger alene med keeper og bommer i tillegg to ganger på åpent mål fra 30 cm hold.....Bakover spiller vi også bra nå og Romsås får ikke skapt mange sjanser. 
Før 3.periode bestemmer vi oss. Nå skal sjansene settes!! Etter 3 minutter kommer det som kanskje er årets flotteste scoring da Marianne og Ina kombinerer nydelig og sistnevnte setter inn ledermålet 3-2.
Så presser vi på, sjanse etter sjanse settes på keeper eller like utenfor. Så med under 3 minutter igjen å spille kommer den forløsende scoringen. PropEllen smeller inn 4-2 assistert av Merete. Vi får også sjansen på straffe da Marianne bli klipt ned foran mål. Desverre redder keeper mesterlig. Så setter Marianne et kanonskudd i innsiden av krysset.....og ut :-(
Nervene er i høyspenn da Romsås plutselig produserer 2-3 farligheter, men forsvaret og Lillian holder unna. Så med kun 20 sekunder igjen kliner Ellen inn 5-2 på halv volley. Vi jubler takker for kampen og sjekker ut Greis kamp. Sagene vant 23-1! Vi passerer dermed både Grei og Romsås!!!!!!!
 
Med unntak av de første ti minuttene spiller hele laget en veldig god kamp. Jeg har ikke lyst til å plukke ut banens beste spiller, men nevner noe alle utmerket seg på.
Lillian gjør noen viktige redninger i 3.periode.
Vanja er stor og sterk og rydder unna.
Heidi bruker den store farta si og spiller godt.
Gry er tøff og god som vanlig.
Nina spiller på det sikre og selger seg aldri.
Bente bidro i dag med motivasjon(5 mnd gravid)
Marianne viser en herlig innsats og vi håper hun satser for fult neste år!!
Ina jobber også godt, og scorer også 2 ganger.
Ellen F kaster seg fryktløs inn i alle dueller.
May Lill ofrer alt og gjør en god kamp.
Merethe er lagspiller nummer 1 og gir som vanlig alt.
Ellen N scorer 4 mål. Hva mer kan jeg si......
 

 

Ski - Dverg 7-2 (3-2,0-0,4-0)

 
 
Etter å ha fått ordentlig bank av Ski i vårt første møte var det et litt defensivt Dverglag som stilte til kamp. Når vi etter kun 3 minutter får en i sekken var det mange som fikk dystre tanker... Heldigvis gjaldt ikke dette Marianne. Dvergs Duracellkanin får en passning fra Ellen og får ballen de nødvendige centimeterne over mållinja.
etter 7 minuttersspill "lar" vi Ski på ny ta ledelsen og før det har gått et nutt minutt ligger vi to mål bak.
Men nå har heldigvis hele laget skjønt at dette kan vi klare! Kristin finner ellen med en fin passning. Ellen fyrer av et langskudd og det står 2-3.
Resten av perioden bølger spillet fram og tilbake. Marianne har flere farlige avslutninger, bl.a. et skudd i innsiden av krysset og ut... Andre veien rydder Nina, Vanja og Heidi opp, og når det ikke var nok leverer Lillian et par feberredninger. 
2.periode og vi fortsetter å spille bra innebandy. May-Lill vender bort en spiller, setter fart og skyter....like utenfor. Merethe jobber som alltid veldig bra. Det hjalp med litt sukker før kampen :-) På den andre center`n gjør Amerikaner`n et veldig bra comeback. etter å ha vært rusten de første 3-4 byttene spiller hun seg stort opp utover i kampen. Desverre blir vi ikke belønnet med det ønskede utligningsmålet og perioden forblir målløs. 
3.periode er bare 20 sekunder gammel da Ski fosser fram og dobler sin ledelse. 5 minutter senere er stillingen 2-5. Midtveis i periode får Vanja "æren" av å score Dvergs første selvmål i historien da hun er uheldig og sparker ballen inn bak Lillian. Like før sluttsignalet går fastsettes sluttresultatet til 2-7. En ball som går litt lett inn på en ellers veldig god Lillian.
 
En hard, men fairspillende kamp mellom to lag som ville spille innebandy og lot dommer`n ta seg av dømminga.
Vi gjør to veldig gode perioder, men faller litt sammen i den siste.
 
Dvergs beste: Marianne, som løper utrolig mye og skaper mange sjanser framover og Lillian som står en meget god kamp.

 

Dverg - Vålerenga 8-6 (6-2,2-3,1-1)

YEZYEZYEZ!!!
 
Dette var kampen vi måtte og skulle vinne!!
 
Vi blir enige før kampen om å legge presset høyere enn vi vanligvis har gjort. Det skulle fungere bra...
Vi skaper store sjanser fra første bytt og etter 5 minutter setter Ellen inn 1-0 assistert av Merethe. Så får vi oss en midt på tygga da VIF utligner på sin første sjanse et par minutter etter.
På ny sørger radarparet Ellen/Merethe for Dverg ledelse, men nok en gang er Vålerenga dødelig effektive og det er igjen likt i målprotokollen.
Så kommer tre Magiske Marianne Minutter... Ett kvarter er spilt da hun løper forbi Engaforsvaret og setter inn 3-2. Drøye to minutter til og det samme gjentar seg. Marianne ofrer alt og rekker akkurat å sette inn 4-2 i det hun får seg en dytt. Heldigvis spretter Marianne opp igjen uten verre skader enn noen skrubbsår. Så går det nye 40 sekunder. Lillian leverer en kjemperedning og får etterhvert kontroll på ballen. Et herlig utkast og Marianne er på ny igjennom. 5-2 og ekte hat-trick!!
Snakk om å få betalt for å trene på avslutninger alene med keeper på siste trening....:-)
2.periode og vi skal fortsette det høye presset og være med fra første bytt. Det var i hvert fall planen, men før to minutter er spilt har Enga redusert 2 ganger...
Nå blir det litt rot i markeringer og nervene kommer fram. Da er det bra at Anne finner Maya med en flott pasning. Keeper er sjanseløs på skuddet og vi leder 6-4.
Bakover sitter formasjonene igjen. Nina rydder kompromistløst unna. Ellen F gjør sin klart beste Dvergkamp foreløpig..
Gry spiller hardt og kontant og Vanja bryter oppspill etter oppspil på midtbanen.
Anne og Kristin kombinerer fint, men det ender desverre ikke med scoring. Så lader Ellen kanonen. skuddet skifter retning og vips står det 7-4. Selvmål iflg kampskjema. Mot slutten av perioden går Gry på et soloraid. Keeper redder desverre og VIF kontrer kjapt. Det ser ut som vi har full kontroll, men en missforståelse mellom to Dverger fører til en ny redusering.
Etter tre minutter av siste periode blir Ellen F utvist pga gjentatte forseelser på laget. Vi slipper inn nok et mål av den litt lette sorten. 7-6 og kampen står og vipper.... Nina tar ansvar og bryter et oppspill. Hun setter fart og fyrer av et godt skudd. Engakeeper`n må varte opp med en kvalifisert redning.
Så med 8 minutter igjen å spille er det klart for Ellen-show. Hun går og går, ser ut til å miste ballen flere ganger, men krangler avgårde et skudd. Det går inn!!! Ellens 3. og vi leder 8-6!!
Mot slutten tar VIF time out, men vi lar oss ikke stresse og rir i land en velfortjent seier!!!
 
Ting man husker fra denne kampen:
-Lillians glis etter sin flotte passning til Marianne
-Grys utallige tøffe dueller langs vantet
-Vanja, som brøyt et tosiffra antall angrep på midtbanen
-Ninas raid som nesten endte med scoring
-Ellen F, som imponerte stort
-Annes vinnervilje (pluss frislaget så klart)
-Mayas flotte centerjobbing, samt et herlig mål
- Kristins sugende defensive løp som frustrerte motspillerne
-Meretes selvoppofrende spill ( + 2 assist)
-Mariannes tre Magiske Minutter, ekte hat trick
-Prop-Ellen som går i bakken og slår hodet. Spørsmål: Hvordan går det? Ellen: Jeg skal utpå igjen! Det endte med Hat trick
 
 
 

Dverg - Strømmen 4-7 (0-2,2-2,2-3)

 
En tett og jevn kamp som vi desverre trakk det korteste strået i...
 
Dette var en kamp vi virkelig hadde lyst til å vinne. Vi får desverre en verst tenkelig start på kampen da Strømmen scorer på sin første sjanse etter kun halvannet minutt.
Kun 2 minutter senere står det 0-2 i målprotokollen.
Så tar vi oss sammen. Vi begynner å jobbe sammen og kommer til enkelte gode sjanser, men perioden ebber ut med Strømmen i føringen.
I pausen blir vi enige om at neste periode er vår! Og det begynner bra. ellen skyter et hardt skudd for styring. Merethe er på riktig plass og sørger for redusering til 1-2. Vi er med igjen!!
Desverre skulle det ikke gå mer enn to minutter før Strømmen får en billig scoring av oss. Vi rister dette raskt av oss og på ny er Merethe frampå. Dette gangen smeller hun en retur i netttaket. Vi fortsetter å skape sjanser,bl.a. får vi to ganger stå helt alene med keeper, desverre uten å utnytte mulighetene. Da går det ofte som det pleier og mot slutten av perioden øker Strømmen ledelsen til 4-2. 
Etter kun 1 minutt av siste periode scorer Strømmen igjen. Det får et frislag i halvfarlig posisjon. Det vil si: Det blir veldig farlig når vi ikke tør å sette oss i mur...Der gir vi bort en scoring jenter.....:-(
Etter å ha fått huden full av kjeft(ehh eller kanskje ikke) biter vi tenna sammen. Perioden er kun 4 minutter gammel  når Marianne setter inn en retur på Inas skudd.
Vi overtar mer og mer av spillet og Strømmen tar time-out med 7 minutter igjen å spille. Men det er vi som fortsetter å skape sjanser. Minuttet senere smeller Ellen-Proppellen inn reduseringen til 4-5 assistert av Merethe. Etter dette har vi to store muligheter til å utligne, men en meget god Strømmen keeper forhindrer dette. Helt på slutten kontrer Strømmen også inn to mål og sluttresultatet blir 4-7.
 
Alt i alt gjør vi en god kamp mot et meget godt Strømmen lag. Leverer vi det samme neste kamp vil det garantert bli poeng.
 
Dagens Dverg er Merethe som i tillegg til god deffensiv jobbing også leverer 3 målpoeng!


 

Dverg- Grei 1-4(1-1,0-0,0-3)


Til dette viktige oppgjøret stilte vi med kun 7 utespillere. Dette p.g.a. sykdom og andre (feil)prioriteringer...
 
Vi begynner kampen bra og skaper flere store sjanser. Anne er i kjempeslag og fyrer av en kanon like utenfor. Merethe plukker opp returen, finner Anne. Og vi leder fortjent 1-0. Vi fortsetter å skape sjanser, men ballen vil ikke inn igjen. Både May-Lill og Kristin er nære på. Bakover rydder Bente, Vanja og Nina som spilte sin første kamp på nesten 1 år fint opp.
Så skjer det som ofte skjer. Grei får en kontring og vi går til pause på stillingen 1-1. 
2.periode og vi har tydeligvis tatt ut kreftene de første 20 minuttene. Vi lar Grei styre spillet, men lar dem ikke komme til mange sjanser. Lillian er flink til å sette igang kontringer men perioden forblir målløs. 
3.periode er jevn, med sjanser til begge lag. Med kun 5 minutter igjen å spille er det desverre Grei som finner nettmaskene. Lufta går da ut av ballongen og vi lar Grei score to ganger til før sluttsignalet går.
 
En kamp hvor vi legger ned en stor innsats og spiller bra så lenge kreftene holder.
De som stilte til kampen har ingen ting å skamme seg over!!
 

 

Sagene 2 - Dverg 11-1(3-0,0-0,8-1)

 
Vi stiller med hele 13 Dverger til denne kampen. Da skulle man tro at vi skulle holde hele veien, men den gang ei.
I den første perioden spiller vi disiplinert. Kun ved tre anledninger glipper vi markeringene, desverre utnyttet Sagene det alle tre gangene... 
2.periode og vi begynner å skape sjanser. Vi utnytter desverre ingen av dem, men denne perioden holder vi i hvert fall buret rent bakover. 
3.periode og sagene scorer igjen. Da tar Heidi ansvar og raider over hele banen og setter inn redusering til 1-4.
Skal vi våkne skikkelig? Har vi troa på seier? 
Nei,tydeligvis ikke. Resten av kampen er et mareritt hvor vi faller totalt sammen og slipper inn 7 mål på 14 minutter.
Ikke mer å si enn at; Dette var dårlig.....
 
Dagens Dverg: Helene, som beholdt humøret og sov seg gjennom alle baklengsmålene ;-)

 

Dverg - SKI  1-16


Tidlig en søndag morgen spilte vi vår siste seriekamp før jul mot Ski på Haugenstua. Vi startet veldig bra i periode o slapp nesten ikke fra oss ballen de første 7 minuttene. Men etter det raste det inn 4 mål før perioden endte 0-5. I andre periode tok Ski helt over, og skuddene kom i mot oss på rekke og rad. Vi ble fort slitne etter nok en kamp med lite oppmøte.  Andre periode endte 1-7. I siste periode var vel ikke ballen ute av vår banehalvdel. Nok en gang klarte vi ikke å score på straffe.  Kampen endte hele 1-16 og vi må nok innse at å spille med kun en senter gjennom en hel kamp neppe var noe sjakktrekk. Hvor er resten av spillerene våre?

 

Romsås - Dverg 6-7 (1-2, 1-2,4-3)


For annen gang begynner vi å spille bra fra første bytt, for dette skulle vi klare. Dette skulle vi klare. Romsås var kjappe og helt i panikk fra første stund, og fikk ikke til så veldig mye. Dette resulterte i at vi etter 11 minutter ledet 2-0, men helt på tampen fikk Romsås inn et mål.
Andre periode var også vår. .Denne vant vi også 2-1. Ellen ble felt og vi fikk straffe, men denne bommet vi på.
Tredje periode begynte bra, men vi la oss vel lit, så denne tapte vi 3-4, men vi vant da kampen og deilig var det.

Dette var en kamp som ble preget av mye kjeft fra Romsåstreneren, som kjeftet på oss for ditt og kjeftet på oss for datt. Han kjeftet til og med på oss da han skulle være så "snill" og gi Ellen en ispose for hun fikk en ball i øyet. Og han kjeftet på oss for at vi var usportslige for ikke å ha gitt dem ballen, etter å ha skadet vår spiller, og ballen gikk omtrent fra duellen og inn i mål til deres fordel. Da var han jo rasende. Vi fikk til og med kjeft fordi vi ble taklet og datt.
Men vi klarte og heve oss over det, og bare le av hele mannen.


 

Vålerenga 2 - Dverg 3-2

Denne kampen går inn i historien som en kamp som burde vært vunnet


 

Dverg - Strømmen 2-7 (0-3,1-2,1-2)

Vi var klare til å påføre serieleder`n sitt første tap for året. Slik gikk det dessverre ikke...

For en gangs skyld begynner vi å spille bra fra første bytt. Vi presser Strømmen og skaper 2 farlige sjanser før minuttet er spilt. Vi fortsetter å presse på, men så skjer det som ofte skjer når et lag presser. Strømmen kontrer og scorer på sin første sjanse. Nå tar Strømmen over og setter inn 2 til før periodesignalet går. Vi skaper flere sjanser, men foreløpig vil ikke ballen inn.
2.periode og vi fortsetter å kjempe. Marianne er dobbelt så rask som alle andre på banen ser det ut som og hun kommer til flere farligheter. Ellen F. stresser strømmenbackene og Anne jobber som en helt. i Den andre rekka legger May-Lill ned mange kilometer med løping. Søstrene Mørstad kombinerer fint, men ballen vil ikke over mållinja.I forsvar jobber en småsjuk Vanja sammen med Bente. I det andre backparet ligger Gry som en klegg på Strømmen løperne. De får ingen mulighet til å utnytte en noe høyere maksfart. Heidi har fullstendig roen og finner gode pasningsalternativ i pressede situasjoner. Aller bakerst leverer Lillian flere fine redninger. Allikevel glipper vi markeringene ved to situasjoner. Dette vet Strømmen å utnytte... Vi gir oss ikke. Marianne får til en suser i stanga. Er dette dagen da ingenting går inn? Heldigvis ikke. Gry vinner tre påfølgende dueller og spiller en fin pasning til Marianne som vender bort sin oppasser med en frekk vending. Alene med keeper gjør Marianne alt rett og vi reduserer!!
3.periode er lik den andre. Det er to hardtkjempende lag som vil spille innebandy. Strømmen putter på 2 ganger til før vi får sjansen i overtall. Heidi får ballen i eget forsvar. Tar den med seg 30 meter uten å bli presset. Man lar ikke Heidi gå så langt ustraffet. Bang og det står 2-7! Ett sekund før full tid runder Marianne Strømmens keeper og skal bare sette den i det åpne målet. Benken jubler, men nei. Ballen går utenfor....
 

Alt i alt en bra kamp fra vår side. Strømmen var rett og slett et lite hakk bedre enn oss. Men etter jul skal vi ta dem!

Dvergs beste: Marianne, som løp og løp og løp raskere enn noen andre. I tillegg scorer hun og har flere andre gode avslutninger.

Vil også fremheve Heidi og Gry-Merethe som virkelig begynner å bli samspilte. 

Grei 2 - Dverg 4 - 7 (1-1,1-5,2-1)

En tøff batalje som ender med årets 2 første seriepoeng.

Kampen ble ledet av en ung ny dommer som ikke blåste mange frislag til noen av lagene. All ære til ham, men han hadde nok fått litt for store oppgaver alene av kretsen. Dette førte til at det ble en tøff og til tider stygg kamp.
Vi begynner kampen bra til en forandring :-) Vi produserer sjanse på sjanse, men skuddene sitter stort sett rett utenfor. 2 minutter før slutt er det Grei som scorer mot spillets gang. Vi lar oss heldigvis ikke knekke. Rett før slutt "kommanderes" Ina på et løp. Anne spiller en flott langpassning og Ina finner et ekstra gir og scorer 6 sekunder før pause. En kongescoring!!
2.periode og vi blir enige om å løfte oss et hakk. Det går kun 2 minutter før Ellen gir oss ledelsen, etter at Heidi først har fyret av. Heidi så ut til og trives bedre og bedre på vingen. minuttet etter er Ina frampå etter en retur på Marits skudd. Så tar Vanja ansvar. Et frislag settes knallhardt direkte i mål!! Grei får redusere før en hardtarbeidende Anne smeller inn 5-2.
Så er Bente veldig nær å kopiere Vanja da hun setter et frislag klokkerent i stolpen. Så er det Ellen som setter sin andre for dagen.
Vi jobber knallhardt defensivt og gir ikke bort mange sjanser. Merethe tar mange tunge løp hjemover.
Siste periode og vi tar litt for lett på ting. Dette fører til at Grei får redusere to ganger bak en sjanseløs Lillian. Vi tar en time out og løfter oss. 2 minutter før full tid fullfører Ellen hattricket sitt og fastsetter med det sluttresultatet til 7-4 i vår favør. Rett før slutt er det like før en meget hardtarbeidende Gry-Merethe må fram med boksehanskene da hun blir truet med en kølle i ansiktet. Gry viker ikke en tomme og situasjonen roer seg igjen.

Alt i alt en kamp hvor vi spiller to greie perioder samt en veldig bra.

Dagens Dverg: Anne, som legger ned en utrolig innsats og også får belønningen i form av scoring og seier...


Dverg - Målløs 2-6(1-0,0-3,1-3)

Denne kampen lar vi fortest mulig gå i glemmeboka.
Om vi var slitne etter lørdagens kamp eller hva som "feilte" oss er ikke godt å si.... 

Første periode er rotete fra begge lags side. Målløs får noen halvsjanser, men kaptein Lillian varter opp med et par fine redninger. Midtveis i perioden får vi til vårt første ordentlige angrep. Ballen går fra spiller til spiller. Ellen N finner Ina foran mål og vips leder vi noe flatterende 1-0...
2.periode og vi fortsetter og jobbe en og en. I løpet av perioden scorer da også Målløs 3 ganger.
Siste perioden er bedre. Det ser ut som vi endelig våkner litt. Gry får seg en albue i ansiktet, men spiller så klart videre!!
Bente viser også at hun behersker vingen i tillegg til backen.M
idtveis i perioden scorer Ellen F. sitt første mål for klubben. Måtte det bli mange flere.
Det positive vi kan ta med fra denne kampen er at vi hever oss i siste periode. Det er også godt å vite at vi kan så mye bedre.... 

Dagens Dverg: May-Lill som var en av få som "trøkket" til i alle dueller og orket å løpe hele kampen.


 

Akerselva 2 - Dverg  12-1 (4-0,5-0,3-1)

Så var det snipp snapp snute for cupen i år også

Vi skjønner jo kjapt at dette blir en hard kamp, når 7 utespillere +keeper stiller til kamp. Og ingen trenere var å se heller. Egentlig sa det seg vel selv at når vi skal møte et 1 divisjonslag, som i tillegg stiller med to elitespillere, så blir det tap.

Selv om forsvaret gjør så godt de kan, og får bort masse baller, så dundrer det inn 4 mål i løpet av de første 7 minuttene. Så skjerper vi oss og Akerselva blir litt slitne og vi slipper ikke inn fler mål, denne perioden. Andre periode starter bedre og de 5 målene som kommer inn mot oss kommer litt mer spredt. Til tross for mange lange baller opp i Akerselva sone, klarer vi ikke å holde på ballen der for lenge, for Akerselva har en fisker som ligger på lur og får bort mange av ballene. Etter nok et baklengsmål er det endelig vår tur. Etter et pass fra debutanten Ellen får May-Lill endelig lurt et mål inn bak en vanvittig god Akerselvakeeper.
Vi måtte sjonglere på et par av spillerne, for vi ble slitne og med to innbyttere er det kanskje ikke noe å si noe på, så det var veldig nære at Bente som var på vingen i 3 periode holdt på å score, men som vanlig tok keeperen ballen.

Dagens Dverg: Alle damene, og en veldig god debut av Ellen som scorer målet vårt.

Vårt mål for dagen var å gjøre det bedre en 13-0 og det klarte vi også. Så håper vi at vi klarer mange av de andre målene vi har, og det er å vinne mange kamper i år.


 

Dverg - Sagene 2  0-7(0-2,0-1,0-4)

En tøff seriestart....

Allerede under oppvarmingen får Ellen en strekk i låret. Dette skulle desverre føre til at Prop-Ellen ikke fikk utnyttet sin maksfart i kampen.

Kampen begynner med press mot Dverg-målet. dette rir vi av takket være godt keeperspill, samt oppofrende forsvarspill. Vi er kun på sjeldne visiter i Sagenes sone. Midtveis i perioden får Sagene et omdiskutert frislag foran mål, og vi ligger under 0-1.
Vi sover på nok et frislag og dermed går vi til pause på stillingen 0-2.
Den andre perioden fungerer ting bedre. Vi er oftere i angrep og går tøffere til defensivt. Lillian fortsetter storspillet i mål og med litt hell kunne vi fått en redusering. Desverre skjer det som så ofte skjer. Midt i vår beste periode kontrer elva og 0-3 er et faktum.
3.periode skaper vi flere sjanser, men når vi skyter utenfor på nesten åpent mål var det lett å skjønne at det ikke var vår dag.

Anne og May-Lill gjør en bra seriedebut. Velkommen til klubben!!

Dvergs beste: Lillian som virkelig har funnet formen etter et års ufrivillig innebandypause og Kristin som klarer seg veldig bra i uvant backposisjon.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

Spilte kamper

Serie
Dverg - Sagene 2
Dverg - Målløs 2
Grei 2 - Dverg
Strømmen - Dverg
Vålerenga 2 - Dverg
Romsås - Dverg
Dverg - Ski
Sagene 2 - Dverg
Dverg - Grei 2
Målløs 2 - Dverg
Dverg - Strømmen
Dverg - Vålerenga 2
Ski - Dverg
Dverg - Romsås
 
 
 
 

Spilte kamper

Cup
Dverg - Lørenskog
Akerselva 2 - Dverg